01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Преди Коледа : Пещера отново е място на доброто

siraci 2022

Пещера. Повече от 20 години ,,Пещерската Коледа” е традиция, с която Община Пещера се стреми да стопли сърцата на децата – сираци, които учат в училищата на нашата община . 

Снимка : peshteraprim

41 деца от 6 учебни заведения получиха дарение, връчено от градоначалника.

Снимка : peshteraprim

Тази година Пещерската Коледа стана възможна благодарение на ВП Бранд Интернешънъл АД и „Биовет “ АД. Двете фирми подкрепиха благотворителната кампания под патронажа на кмета на Община Пещера Йордан Младенов.

Снимка : peshteraprim

Коледа е празник на добротата и вярата. Време е, и отваряме сърцата си и ставаме с частица по-добри.  Да е слънце по пътя ни, да е вдигнато челото ни, да тежи думата ни, да е огън в огнището ни, да са от радост сълзите ни, да е мир и в душите ни. Бъдете благословени!„, каза Младенов в залата на художествената галерия.

Снимка : peshteraprim

Гости на срещата бяха децата от Основно училище,,Петко Рачов Славейков“, които поздравиха с песните си своите връстници и присъстващите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!