01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ЦПЛР ОДК- Пещера поднесе един вълшебен коледен концерт

Пещера. В залата на читалището се състоя рождественска продукция на децата от музикалните и танцови школи към  ЦПЛР ОДК- Пещера. Препълнената зала аплодира изпълненията на талантите, които заредиха публиката с коледно настроение.

Снимка : peshteraprim

Гости на събитието бяха кметът на Общината Йордан Младенов, д-р Николай Пенев-председател на Общински съвет- Пещера, общински съветници, интелектуалци, родители на артистите, гости на града.

Снимка : peshteraprim

Пищен и завладяващ спектакъл съчетал изпълнения на мажоретните състави, певчески групи и солови изпълнения с български народни песни и танци. Възпитаниците от школите показаха майсторство и класа, техните ръководители с право заслужиха аплодисменти за всеотдайността си по време на обучението на талантите.

Снимка : peshteraprim

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!