23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Преустановява се изпълнението на курсове по линии Брацигово – Пазарджик в определени часове

avtobus

Брацигово.Общинска администрация град Брацигово уведомява жителите на община Брацигово, че е налице постъпило уведомително писмо от фирма „ТРАНССЕРВИЗ“ за възлагане на обществен автобусен превоз на пътници от областна транспортна схема, квота на община Брацигово, за следното:

Считано от 01.01.2023г. се преустановява изпълнението на курсовете по линии :

Брацигово – Пазарджик в часове – 06:30ч. и 11:30ч.,

Пазарджик – Брацигово в часове – 14:10ч. и 19:30ч.

Преустановяването на курсовете е породено от финансови затруднения и прекратяване на дейността на фирма „ТРАНССЕРВИЗ“ ООД град Пещера.

Община Брацигово подготвя обявяването на обществена поръчка, съгласно Закона за обществени поръчки, която ще бъде публикувана до дни. От момента на получаване на уведомителното писмо, община Брацигово активно работи и търси решение за обезпечаване изпълнението на превоз по обществените автобусни линии от квота на община Брацигово.

Предвид трудностите по намиране на превозвач, община Брацигово ще направи всичко необходимо, да бъде осигурен обществен автобусен транспорт до областния град.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!