29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:07, 30 ноември 20221min

Криминална хроника

police..

Пазарджик. На кръстовище в областния град. 56-годишен шофьор на „Фолксваген“ от панагюрското село Левски блъснал пресичащите на пешеходна пътека 34-годишна жена и нейния 6 годишен син от Пазарджик. Майката и детето са транспортирани от линейка в МБАЛ-Пазарджик с фрактури на таза и на лявата ръка, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група на РУ-Пазарджик, алкохолната проба на водача е отрицателна.

Пазарджик.На пътя между областния град и съседното село Огняново, 64-годишен мъж от брациговското село Исперихово загубил управлението над лек автомобил „Ауди“. Колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в „Сеат“, управляван от 61-годишен жител на пловдивското село Ново село. В резултат на настъпилия инцидент е починал 37-годшен пътник в „Ауди“-то. Водачът на същия автомобил е с черепно-мозъчна травма и с опасност за живота а друг 27-годишен пътник в немското возило е с фрактура на таза и гръдна травма. На мястото също е извършен оглед, води се досъдебно производство.

Велинград. На 22 ноември в полицейското управление на курорта била получена жалба за извършена кражба от офис на куриерска фирма. Неизвестен успял да отмъкне скъп мобилен телефон. В резултат на проведеното разследване полицаите от местното управление установили, че автор на посегателството е  18-годишен младеж от ямболското село Гълъбинци. Телефонът е открит и иззет от органите на реда. По случая се води преписка.

Велинград. Екипи на РУ-Велинград са засекли двама млади мъже в местността „Сивек“. Последвали заградителни мероприятия и задържане на двамата. Оказало се, че това са криминално проявен 31-годишен жител на Велинград и негов 19-годишен съучастник от същия град. При извършения оглед органите на реда установили, че двамата са изкопали близо 30 дупки в търсене на културно-исторически ценности. Открити са детектор за метал и лопата, а в жилището на единия полицаите иззели 7 предмета и фрагмента, наподобяващи културно-исторически ценности. Дуото е задържано в ареста за срок от 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!