24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започват безплатни ортопедични прегледи в МБАЛ-Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазарджик. В началото на месец декември в Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик започват безплатни ортопедични прегледи. Началникът на отделението д-р Йовко Червенков ще преглежда и консултира здравноосигурени пациенти, без да е необходимо направление от личен лекар. Прегледите ще се извършват всеки четвъртък и ще продължат до Коледните празници.

„Стартираме тази кампания заради зачестилите случаи на наранявания и травми, които са свързани със зимния сезон и падането на температурите, с които се обострят и оплакванията от болки в ставите. Колкото по-рано се вземат мерки, толкова по-бързо е възстановяването. Профилактиката и превенцията на тези заболявания е много важна“, коментира д-р Йовко Червенков. Безплатните прегледи и консултации ще обхванат редица оплаквания и заболявания, свързани с болки и дискомфорт на коленните стави, ограничени движения, коксартроза, гонартроза, омартроза, артроза на глезенната става и други ставни заболявания. Ще се правят и консултации за смяна на тазобедрена става и колянна става.

„Ще осигурим по-бърз и достъпен начин за консултиране на гражданите, които започвам да преглеждам безплатно от 1 декември“, обяви началникът на Ортопедично отделение. Безплатните прегледи ще се провеждат в приемен кабинет на  Отделението по ортопедия и травматология на 1, 8, 15 и 22 декември от 9 до 13.30 ч. Пациентите, които желаят консултация трябва да носят със себе си актуална рентгенова снимка, направена не по- късно от седмица преди явяване за преглед.

Телефон за запазване на час за безплатен преглед при д-р Йовко Червенков: 0899 000 044.
Записвания ще се приемат в работните дни в часовете от 07:30 и 15:00 часа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!