20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:13, 24 ноември 20221min

Криминална хроника

us police cars

Пазарджик. Вчера по обед автопатрул при РУ-Пазарджик засякъл мъж в подлеза на жп гарата в областния град. Последвала проверка, при която униформените установили, че това е 32-годишен пазарджиклия. Той извършил кражба на камера за видеонаблюдение, собственост на Национална компания „Железопътна инфраструктура“. Устройството е иззета, а извършителят е задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.

Главиница. Криминалисти от РУ-Пазарджик задържаха мъж притежаващ солидно количество дрога. Това е станало вчера по време на специализирана полицейска операция по противодействие на разпространението и държането на наркотици. Екипи от сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик засекли и извършили проверка на 35-годишен мъж от пазарджишкото село Главиница. У него органите на реда открили полиетиленов плик, в който имало суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. Мъжът, който до момента не е известен на полицията признал, че в дома си съхранявал още наркотици. Оказало се, че общото количество на откритата дрога у него и в жилището му е около 79 грама. По случая се води бързо производство, а мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа.

Пещера. В края на октомври в РУ-Пещера била депозирана жалба от 36-годишна жителка на града. Жената се оплакала , че в централната част на Пещера апаш е успял да открадне мобилния и телефон. След проведеното разследване служители от група „Криминална полиция“ успели да установят, че авторът на посегателството е 28-годишен пещерец. Спрямо него се води преписка, която е изпратена на Районната прокуратура в Пазарджик.

Сърница. Млад шофьор на лека кола е задържан заради управление под въздействието на наркотици. Това е станало вчера следобед на улица в Сърница. Автопатрул при местния полицейски участък спрял за проверка „Мерцедес“ с водач 23-годишен жител на родопското градче. Последвала проверка, при която се установило, че той е зад волана под въздействието на канабис. Мъжът е задържан, а спрямо него се води бързо производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!