28 ноември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благотворителен базар за седмицата на сираците ще има в Сърница

dete

Сърница. На 27 ноември Мюсюлманските настоятелства и Коран курсовете на Сърница канят всички желаещи на благотворителен базар по случай кампанията „Седмица на сираците“, организирана от Главно мюфтийство на мюсюлманите в България. Събраните средства ще се дарят на деца от цялата страна, останали без родители.

Това съобщиха от най-новата община в пазарджишка област.

Събитието за Сърница ще се проведе пред сградата на Общината, където ще бъдат разположени сергии за продажба на хранителни продукти и др. Желаещите да се включат с храна или други неща за продаване, трябва да ги занесат най-късно до 11:00 часа пред сградата на общината.

Храните задължително да бъдат приготвени в индивидуални добре затворени опаковки за всеки отделен артикул, без посуда за връщане и с препоръчителна цена, предупреждават организаторите. Благотворителният базар ще бъде открит в 11:00 ч. и ще продължи до 13 часа в неделния ден.

 

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!