26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:14, 21 ноември 20221min

Криминална хроника

policia

Септември. Вчера на един от входовете на гр. Септември полицаи от местното районно управление спрели за проверка микробус „Мерцедес“. По време на инспекцията униформените установили, че возещ се до шофьора 17-годишен младеж от село Ковачево е изхвърлил две полиетиленови пликчета-тип спейсбек. На място били направени полеви наркотестове, при които се установило, че съдържанието на пакетчетата е синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а тийнейджърът задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Септември. По случая се води досъдебно производство.

Панагюрище. Трима от панагюрското село Попинци нанесли побой на двама свои съселяни са задържани в ареста на РУ-Панагюрище. Случката се разиграла в събота следобед, когато възникнала разпра между група жители на село Попинци. Спречкването бързо прераснало в сбиване, при което е пострадал 55-годишен мъж. Той бил транспортиран в панагюрската болница с фрактура на ръката. В селото незабавно пристигнали екипи на полицейското управление в средногорския град. Като извършители на побоя са задържани трима мъже на възраст между 24 и 53 години. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Церово. През нощта на събота срещу неделя в РУ-Пазарджик бил получен сигнал от ползватели на питейно заведение в село Церово. Апаш счупил стъклопакет на единия от прозорците на обекта. При пристигане на място органите на реда предприели разследване „по горещи следи“ и установили, че автор на проявата е 28-годишен жител на котленското село Градец. По случая е бързо производство, а извършителя е задържан.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!