26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Резултат : ФК „Спартак“ Пещера – „Левски“ Паталеница 2:4.

spartak peshtera futbol.

Пещера. Местният тим по футбол поведе още в петата минута с гол от дузпа на Костадин Харизанов. 20 минути по-късно Левски изравни, а в 33-та минута тимът на Стоил Фърцов получи правото и да изпълни 11-метров наказателен удар, а от бялата точка състезателят на гостите не сбърка. Пет минути преди почивката Ангел Александров върна паритета, а току преди последния съдийски сигнал за първата част заради остро влизане на вратаря на Паталеница Валентин Карагьозов, същият бе изгонен.

Снимка : личен архив

В средата на второто полувреме Левски съумя да отбележи два гола в рамките на 10 минути и реши мача в своя полза. След четвъртия гол за гостите Костадин Харизанов си изкара втори жълт и съответно червен картон, с което се възстанови числовото равенство на терена.

Ето и състава на нашите играчи :

З. Крушаров
И. Андреев
Г. Влахов
Д. Кърджалиев
К. Танев
Я. Пискюлев
Т. Динчев
А. Филипов
А. Пунев
А. Александров (М. Макаринов)
К. Харизанов

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!