25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков17:09, 10 ноември 20221min

Криминална хроника

police.

Пазарджик.  В началото на ноември в полицейското управление на областния град била получена жалба от 36-годишна пазарджиклийка. Жената съобщила, че от жилището и била извършена кражба на златен пръстен. Служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик предприели разследване и скоро влезли в дирите на извършителя. Оказало се, че това е 24-годишна жена от Пазарджик. По случая е образувано досъдебно производство.

Септември. Органите на реда работили по сигнали за това, че неизвестен е срязал общо седем гуми на четири различни леки автомобила. Возилата били паркирани на една улица в планинското градче. В резултат на предприетите действия било установено, че автор на посегателството е 36-годишен беловец. Той е задържан в ареста на РУ-Септември, а по случая се води преписка.

Септември. Септемврийски полицаи установиха незаконно добити дърва в частен дом. Това станало по време на проверка в къщата на 29-годишен жител на гр. Ветрен. В имота органите на реда открили четири кубика от различен вид дървесина. Дървата не били маркирани с контролна горска марка, а стопанинът им не притежавал никакви документи за техния произход. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Огняново. На 4 септември в района на зеленчуковата борса в пазарджишкото село Огняново 46-годишен мъж от пловдивското село Цалапица бил нападнат от непознат. Извършителят му нанесъл побой, в резултат на който мъжът бил с фрактура на челюстта. Няколко дни по-късно той подал сигнал в полицейското управление в Пазарджик. Служители от сектор „Криминална полиция“ се заели с установяване на извършителя. Така след близо двумесечно разследване станало ясно, че нападателят е 43-годишен пазарджиклия. Материалите по случая са изпратени в Районната прокуратура в Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!