26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нова литературна среща за Николина Барбутева с читатели

nikolina barbuteva

Пещера-Чирпан. Поетесата от Пещера подготвя нова литературна среща с читателите на НЧ „П. К. Яворов – 1867“ гр. Чирпан на 4.11.2022 г. (петък). Това е трета среща с чирпанската аудитория, която Николина Барбутева описва като отдадена на модерното слово и с интерес към младите автори на нашия литературен небосклон. Срещата е част от представянето на най-новата стихосбирка на авторката „В тишината“ – книга, която събра интереса на широк кръг от читатели в България.

Снимка : личен архив

Николина може да се похвали с ново отличие – Грамота за участието си в Националния литературен конкурс на името на Фани Попова-Мутафова, организиран от Община Севлиево и Градска библиотека Севлиево. Нейното есе, посветено на ролята на жената се оказа сред поощрените творби. „Толкова съм щастлива за наградата си благодарна към журито. Темата за жената е изключително близка за мен и ме мотивира да пиша, както поезия, така и проза.“ споделя поетесата.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!