03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започна поставянето на лед осветление на стадиона

lampi stadion

Пещера. „Така дългоочакваното осветление на градския стадион е вече факт….“ Впечатленията описани в бележките са на майка чийто син тренира футбол в Свобода 2011.

По-нататък пише, че осветените спортни игрища ще позволят на родните надежди да тренират в месеците, когато денят е по-кратък.

Peshteraprim припомня, че на 4 октомври бе Йордан Младенов, Ангел Желязков, Борислав Попов и Георги Иванов направиха първа копка по изпълнението и строителството на  съществуващия тренировъчен футболен терен и подмяна на тревното покритие на градския стадион.
Предвидено е монтиране на нови осветителни тела, нова изкуствена тревна настилка с пълнеж от силициев пясък и каучукови гранули, дренажна система, маркировка и теренно оборудване.  По периметъра на цялата площ на игрището, ще бъде монтирана пътна ивица. На следващ етап ще бъдат монтирани осветителни стълбове с 48 прожектори, финансирани от Община Пещера. 

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!