26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Гимназията избра учител будител

su_sv_kl_ohridski

Пещера. За втора поредна година в навечерието на 1 ноември учениците от СУ „Св. Кл. Охридски“ посочиха най-добрия свой учител, когото смятат за народен будител.

Изборът се организира от Училищния съвет с председател Мария Младенова. Тази година в гласуването участваха 66% от учениците – повече от миналата година. Имаше и гласове за началните учители, въпреки че малките ученици нямаха право да участват в гласуването.

За учител будител беше избрана Ана Христова – преподавател по английски език. Тя получи грамота, разкошен букет и луксозна химикалка, с която да пише още повече шестици. Веселина Мишеморова, ученичка от XII клас, обоснова избора: „Вие ни давате реални знания и дори аз, която не знам английски език, съм мотивирана да участвам активно в часовете Ви“.

Г-жа Христова беше доста развълнувана и донякъде учудена от вниманието на учениците. Каза, че подобни прояви на признателност не ѝ позволяват да напусне учителската професия.

 

Валентин Стоянов

Снимки: Маргарита Дерменджиева и Ивет Кузева, XII клас

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!