29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:02, 24 октомври 20221min

Криминална хроника

policeman

Пазардджик. Полицаи задържаха млад мъж противозаконно отнел лек автомобил. Малко след полунощ на една от улиците в Пазарджик автопатрул при полицейското управление в областния град спрял лек автомобил „Пежо“.  Униформените предприели проверката, защото возилото било без регистрационни табели. Оказало се, че зад волана е 27-годишен мъж от Кричим. Органите на реда установили също, че три часа по-рано мъжът поникнал в незаключената кола, която била паркирана на една от улиците в града. Използвал наличието на ключа на таблото и я подкарал. Той е задържан в ареста, а спрямо него се водят две бързи производства.

Пазарджик. Извършител на вандалска проява е задържан в РУ-Пазарджик. Вчера следобед на кръстовище в областния град възникнал скандал между 30-годишен мъж от пазарджишкото село Огняново и 31-годишен пазарджиклия. С помощта на остър предмет живеещият в областния град срязал две от гумите на лекия автомобил на своя опонент. Той обаче скоро бил разкрит и задържан в ареста на РУ-Пазарджик. По случая се води бързо производство.

Велинград. Велинградски полицаи установиха и задържаха автор на грабеж. В петък следобед в полицейското управление на Велинград се получил сигнал от двама тийнейджъри на 13 и 15 години. Те информирали органите на реда, че в района до гробищния парк в квартал „Чепино“ били нападнати от непознат. Той ударил малолетното момче в лицето, взел мобилния му телефон и избягал. След получаване на сигнал за случилото се бил сформиран екип от полицейски служители. Два часа по-късно те засекли 19-годишен младеж от курортния град. Станало ясно, че той е извършител на грабежа. У него полицаите открили полиетиленово топче съдържащо суха зелена растителна маса. При направения полеви наркотест съдържанието реагирало положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а грабителят задържан за срок от 24 часа. По случая се води досъдебно производство.

Сърница. Мотоциклетист е загинал при пътно-транспортно произшествие. Сигнал за инцидента бил получен вчера следобед в РУ-Велинград. 36-годишен мъж от Стамболийски пътувал от Велинград по посока за Сърница с мотоциклет „Ямаха“. На десен завой той загубил управление над мотора си, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в мантинелата. На мястото незабавно били изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Въпреки усилията на медицинския екип и опита им да бъде транспортиран до болница с линейка пострадалият починал. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Велинград, образувано е досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!