20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:50, 19 октомври 20221min

Хебър Пазарджик се изправя срещу шампиона на Хърватия – Младост (Загреб)

volleyball

Пазарджик. Шампионът на България – Хебър Пазарджик, се изправя в мач за влизане в групите на Шампионска лига срещу шампиона на Хърватия – Младост (Загреб). Двубоят ще се проведе от 19:00 ч. в спортна зала “Васил Левски”, като от клуба призовават феновете за подкрепа в този важен мач. И двата отбора стигнаха до този мач след обрати и спечелени златни геймове срещу техните съперници. Хебър отстрани шампиона на Румъния – Аркада (Галац), след поражение в Пазарджик с 0:3 и обрат в Галац с 1:3.

В златния гейм тигрите не оставиха шанс на съперниците си, победиха с 10:15 и продължиха в надпреварата. От своя страна Младост изгуби гостуването си срещу отбора на Линдарен Волей (Амрисвил) с 3:1, но в реванша в Загреб столичани не оставиха шанс на Амрисвил и след 3:0 и победа в златния гейм с 15:8 продължиха напред. Трети кръг е и последен преди влизането в групите на Шампионска лига, затова и мачът е толкова важен за Хебър. Реваншът ще се изиграе на 27 октомври от 20:00 ч. българско време в зала Dom Odbojke Bojan Stranic.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!