25 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Проф. Велислав Минеков ще посети „Сахата“ в Пещера

sahata

Пазарджик-Пещера. Министърът на културата проф. Велислав Минеков ще посети област Пазарджик.

Културният паметник Старият часовник ще посети в град Пещера проф. Велислав Минеков. За дейностите по реставрация, които се извършват в момента са осигурени финансови средства от министерство на културата.

В град Брацигово министър Минеков ще обсъди с кмета на общината Надежда Казакова и представители на националните ръководства на Камарата на архитектите и Камарата на строителите, проекта за създаване на национална школа по архитектурна и строителна реставрация за подготовка на кадри.

В град Пазарджик министър Минеков ще разгледа изложбата колекция „Величко Минеков“, която се открива на 11 октомври, ще посети STEM центъра и музейната експозиция в Профилирана гимназия „Иван Сергеевич Аксаков“.

По време на посещението си в област Пазарджик министърът на културата проф. Велислав Минеков ще бъде придружаван от областния управител Трендафил Величков.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!