29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Деца в риск показаха спортни умения в Пазарджик

cnst sport v pazardzhik.

Пещера- Пазарджик. Три бронзови медала и една купа са наградите, които спечелиха децата от Център за настаняване от семеен тип / ЦНСТ/, в Зоналния турнир на Спортната федерация за деца и младежи в риск, организиран от Българска спортна федерация за деца и младежи в риск (БСФДМР). Над 90 деца и младежи в риск, от 8 социални институции, демонстрираха сериозни спортни умения в „Зона на здравето“ в Пазарджик.

Представителите на ЦНСТ в Пещера се състезаваха в дисциплините: лека атлетика, бадминтон и футбол. „За някои от тях беше първи турнир, но се представиха много добре. „, коментира резултатите Аксения Куманова- Лулова – шеф на институцията в града.

За всички деца имаше подарък тениска, а призьорите в различните спортове получиха медали и купи.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!