28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Металното сърце на болницата в Пазарджик събра още 79 кг. с капачки

mbal pazardzhik

Пазарджик. 79 кг. с пластмасови капачки са събрани в голямото метално сърце за периода от 7 юни до 13 септември. То беше напълнено за трети път след неговото поставяне в двора на МБАЛ-Пазарджик.
260 кг. с капачки бяха предадени през месец юни на рециклиращата компания ПМБ Индъстрис.

Новите 11 чувала с капачки, които бяха събрани през последните месеци ще бъдат съхранявани и предадени отново за рециклиране.

20220913 110348
Благотворителната кампания “Помагаме заедно“ стартира на 30 март.

Тя е съвместна инициатива на МБАЛ-Пазарджик, Спортното училище и ПМБ Индъстрис, а целта е събраните средства от предадените за рециклиране капачки да се използват за двете детски отделения в болницата.
Металното сърце за капачки на МБАЛ-Пазарджик продължава да очаква съмишленици, които ще подкрепят кампанията „Помагаме заедно“ и ще се включат в нея.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!