29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:05, 9 септември 20221min

Криминална хроника

polic..

Пазарджик. Вчера сутринта в ОДМВР-Пазарджик бил получен сигнал за съмнителен микробус движещ се по АМ „Тракия“ в платното по посока за София. За локализирането и спирането му незабавно били предприети действия от служители на сектор „Пътна полиция“, които обслужват аутобана. В района на 75-ти километър екипите засекли микробус „Пежо“ и го спрели. Оказало се, че 24-годишният шофьор от гр. Белослав превозва в товарния отсек чужди граждани без документи за самоличност. Те били предадени за работа на служители от група „Миграция“ при ОДМВР-Пазарджик, които установили, че са афганистанци. Водачът на буса е тестван с дрегер, като пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Той е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик, а чужденците са транспортирани до специализирани домове на Дирекция „Миграция“ и Държавната агенция за бежанците. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.

Пазарджик. Малко след полунощ на улица в областния град автопатрул при РУ-Пазарджик извършил проверка на 34-годишен пазарджиклия. У него органите на реда открили две полиетиленови топчета съдържащи бяло прахообразно вещество. След направения полеви наркотест се оказало, че става дума са амфетамин. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан в ареста. По случая се води бързо производство.

Септември. Вчера в РУ-Септември се получил сигнал от 17-годишно момиче. Притеснената тийнейджърка съобщила, че в близост до кафе-машина на улица в село Виноградец апаш е задигнал смартфона и. Екипи на полицейското управление предприели разследване „по горещи следи“ и скоро установили, че автор на посегателството е 46-годишен от гр. Ветрен.

Ковачево. На 25 август в района на жп спирката в септемврийското село Ковачево неизвестен откраднал велосипеда на 57-годишен мъж от същото село. След близо двуседмично разследване органите на реда установили, че апашът е 23-годишен съселянин на потърпевшия. И по двата случая са образувани преписки.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!