15 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Проведоха специализирана полицейска операция на територията на Пазарджишка област

Police

Пазарджик-Пещера. Петима са задържани и са образувани 15 досъдебни производства и преписки през изминалото денонощие в Пазарджишко. Извършени са проверки на 1431 лица, 1071 моторни превозни средства, 14 пункта за изкупуване на метални отпадъци и 19 заложни къщи, 36 питейни и увеселителни заведения, 44 търговски обекта. Това съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Пазарджик след специализирана полицейска операция на територията на областта.

Тя е разпоредена от главния секретар на МВР и в нея са участвали служителите  от секторите „Противодействие на криминалната престъпност“, „Противодействие на икономическата престъпност“, „Пътна полиция“ и районните управления в Пазарджик, Пещера, Велинград, Панагюрище и Септември, уточняват от пресцентъра.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!