19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство във Велинград

police

Пазарджик. Окръжната прокуратура в Пазарджик образува досъдебно производство за умишлено убийство на 72 годишната общинска съветничка  във Велинград Екатерина Каферинова.

Към момента основен заподозрян е 73 годишният Минчо Столарски, който е направил самопризнания. Мъжът е в ареста.

Около 21.00 часа снощи, 73 годишният Минчо Столарски е  съобщил на тел 112 , че е извършил убийство. Мъжът е в ареста.

Екатерина Каферинова е била удушена. При първоначалния оглед по тялото й са открити следи от насилие, каза говорителят на полицията Мирослав Стоянов:

„По първоначални данни, при огледа има следи от насилие върху трупа. Тепърва ще се изяснява каква е причината за смъртта и какви са мотивите за извършеното престъпление. Незабавно е уведомен дежурен прокурор и окръжен прокурор на град Пазарджик, а действията ще продължат и в днешния ден“.

Според отлично информирани, Екатерина Каферинова от години се е познавала с Минчо Столарски. Двамата са поддържали по-близки отношения. Не се изключва в убийството да има и личен мотив. Разследва се и в посока неуредени финансови отношения. Ако се съберат достатъчно данни за престъплението, прокуратурата ще даде пресконференция днес съвместно с полицията.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!