20 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

На 24 август ще се проведат консултации за съставите на РИК в Пещера

Пещера. Със Заповед на Кмета на Община Пещера са насрочени консултации за съставите на Секционните Избирателни Комисии в Община Пещера на 24.08.2022 г. (сряда) от 17:00 часа в Заседателната зала на Общинска администрация Пещера.

За участие в консултациите представляващите (или упълномощени от тях лица) парламентарно представени партии и коалиции в 47-то Народно събрание, са поканени ПП „Продължаваме промяната“, КП „ГЕРБ-СДС“, ПП „ДПС“, КП „БСП за БЪЛГАРИЯ“, ПП „Има такъв народ“, КП „Демократична България – обединение“, ПП „Възраждане“.

Участващите в консултациите представляващи партии и коалиции или упълномощени от тях лица трябва да представят своите писмени предложения за съставите на СИК и всички останали документи, посочени в Изборния кодекс и изготвени от ЦИК.

В консултациите могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени. Консултациите са публични, пише още в Заповедта.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!