01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:38, 20 август 20221min

Метеорологична прогноза

vreme

Ще бъде слънчево и горещо. След обяд над западните райони ще започне да се развива облачност и на места ще превали и прегърми. По-значителни валежи, придружени с гръмотевични бури, ще има през нощта срещу неделя.

Максималните температури ще бъдат между 32° и 37°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Максималните температури ще са между 29° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-27°.

Над планините ще бъде слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. В следобедните и вечерните часове ще има краткотрайни валежи с гръмотевици.

Максималната температура на 1200 метра ще е около 27°, на 2000 метра – около 20°.

В неделя над Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни валежи, гръмотевични бури, възможни са и градушки. В часовете след обяд и преди полунощ има условия в отделни райони валежите да са временно интензивни и значителни по количество.

Вятърът ще стане от северозапад и с него ще прониква хладен въздух, температурите в западната половина от страната ще се понижат значително, максималните ще са 23°-28°. В Източна България, където ще продължи да духа слаб до умерен вятър от изток-североизток, температурите ще останат по-високи до 32°-33°. Там валежи ще има само на отделни места и ще са по-слаби.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!