29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Стойчо Младенов е оперативен директор в ЦСКА 1948

futbol

Бившият наставник на ЦСКА София Стойчо Младенов ще бъде оперативен директор на ЦСКА 1948.

Снимка: БГНЕС

Това обяви самият той днес на импровизирана пресконференция при представянето си от клуба на комплекса „Царско село“.

Освен това Младенов обяви, че е приключил треньорската си кариера, след като е бил принуден да напусне ЦСКА София.

„Мечтата ми е да видя единен ЦСКА“, заяви пред журналистите Младенов.

Относно предишните си коментари за ЦСКА 1948, Младенов каза: „Така разсъждавах и така мислих. Имах възможност в тези три месеца доста често да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и да добия по-добра представя за този клуб. Понеже се говори наляво-надясно, че е заради пари, трябва да ви кажа, че това е най-малката заплата, която съм получавал в моята състезателна кариера като футболист и треньор. Напълно наясно съм в какъв клуб влизам, в клуб с големи амбиции, с клуб с големи цели и всички те са постижими. Тепърва ще разбирате много неща, много новини, надявам се всичко да бъде успешно от това, което имам като идея“.

За работата с Любослав Пенев Младенов заяви: „Това е прецедент да бъдем в един клуб с него, силни характери, нормално е понякога да има искри, но ето, има нещо, което да ни обедини и това е футболният клуб ЦСКА, така че има за какво да работим в бъдеще съвместно и работата ни да бъде успешна“.

Той разкри, че може да изгледа на живо дербито между ЦСКА 1948 и ЦСКА София в края на месеца и не се притеснява от реакцията на феновете на „армейците“.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!