29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лили с нов рекорд

lili ivanova

Лили Иванова постави рекорд под тепетата, похвали се нейният мениджър Николай Недеков. Естрадната прима направи два последователни концерта в Античния театър в Пловдив, което се случва за пръв път в кариерата й. За рециталите в събота и неделя са продадени повече от 6000 билета. Поради огромния интерес от страна на публиката Пловдив е третият град с два концерта след Ловеч и Варна.

След 15 години пловдивската публика отново чу хита „Ветрове“. Той е изцяло с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. „Студ“ и „Животът“ са песни, които Лили Иванова изпълнява отново в Националното турне 2022. Концертите в Пловдив са 14-и и 15-и поред от началото на турнето. Li Orchestra са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев – на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов – Чери – китари и трио LaTiDa. Националното турне на Лили Иванова започна в родния й град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината. След Пловдив турнето продължава на 24 август в Пазарджик. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември – в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!