16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Областният управител връчи печата на РИК Пазарджик на председателя на комисията

pechat RIK oblasten upravitel predsedatel komisia.

Пазарджик. Първата си среща с председателя на РИК Пазарджик проведе днес областният управител Трендафил Величков. Той връчи печата на РИК Пазарджик за предстоящите избори за народни представители на 2 октомври 2022 г., на председателя на комисията Антони Върбев. С РЕШЕНИЕ № 1260-НС от 12 август 2022 г. на Централната избирателна комисия, Районна избирателна комисия в Тринадесети изборен район – Пазарджишки. встъпи в правомощията си от 13.08. 2022 г.

Областният управител Трендафил Величков пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори и допълни, че Областна администрация е осигурила технически и материално комисията, създадена е необходимата организация с община Пазарджик и „Информационно обслужване“ АД за обезпечаване работата на РИК Пазарджик.
В областната администрация Пазарджик и във всички Общини са формирани организационно-техническите екипи, които осъществяват подготовката на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет. По указания на ЦИК вече тече и организацията на областно ниво за провеждане на демонстрационно гласуване в населените места.
РИК Пазарджик е в състав от 13 членове. Председател е Антони Върбев, зам.-председатели са Христина Ганчева и Васил Стефанов, секретар е Али Чешмеджиев, а членове са: Христо Вълков, Стефан Димитров, Янчо Дрянов, Боряна Дунгарова, Лъчезар Минев, Виолета Ценова, Юсуф Мехмедов, Иванка Гатина, Атанас Петров.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!