03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:19, 15 август 20221min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. 62-годишен мъж от Ветрен, 33-годишен от село Исперихово и жена на 38 години от Пазарджик са засечени зад волана на автомобилите си с концентрация на алкохол в диапазона между 1.44 и 2.17 промила. 41-годишен мъж от областния град управлявал «Мерцедес» под въздействието на наркотично вещество.

Септември. Служители от Районното полицейско управление в Септември заловиха мъж извършил кражба. В петък бил получен сигнал от фирма извършваща ремонт на улица в септемврийското село Ковачево. Апаш задигнал шест метални решетки за дъждоприемни шахти и четири  дървени палета. Детайлите били подготвени за монтиране на улицата, която по това време била в ремонт. При проведеното разследване било установено, че автор на посегателството е 53-годишен мъж, живеещ на същата улица в селото. Откраднатите части са открити в дома му. По случая се води досъдебно производство.

Пещера-Батак. Бързо производство се води спрямо мъж откраднал дърва. Снощи в РУ-Пещера бил получен сигнал от служители на Регионалната дирекция по горите в Пазарджик. В местност край Батак на горски път един от лесничеите спрял за проверка лек автомобил «Дачия» с водач 49-годишен пазарджиклия. Било установено, че в товарния отсек мъжът превозвал малко над половин кубик дърва за огрев. Оказало се, че дървата са откраднати от временен склад собственост на ДГС Батак.

Пещера-Фотиново. Автопатрул от РУ-Пещера дпрял за проверка «Ауди» с водач 28-годишен жител на баташкото село Фотиново. Той представил пред униформаните свидетелство за управление на МПС издадено от Кралство Белгия. Полицаите обаче бързо установили, че документът е неистински. Проверките продължават , както по натоварените главни пътища в региона, така и по малките и отдалечени населени места.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!