20 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев отпаднаха в рали Бакъу след инцидент

miroslav angelov rali

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев (Мегапорт Рейсинг, Skoda Fabia Rally2 evo) отпаднаха от борбата в рали „Бакъу“, шести кръг от шампионата на Румъния. Българите се движеха на трето място в тежкото макадамово рали, но претърпяха инцидент в специален етап 5. За радост, екипажът на Мегапорт Рейсинг е без никакви наранявания.

Българите започнаха колебливо в първата специална отсечка за деня, записвайки 7-ми резултат. В следващите етапи те вдигнаха темпото си и започнаха да се изкачват в класирането.

В четвъртата скоростна отсечка, Ангелов и Гаджев постигнаха второ време, което им позволи да се изкачат до третото място в генералното подреждане.

В следващия етап, родния екипаж допусна грешка в труден участък от отсечката. На ляв, затварящ завой, българите са влезли по-бързо от необходимото, което ги е пратило извън пътя, а колата се е преобърнала няколко пъти през таван.

За радост нито Ангелов, нито Гаджев имат сериозни наранявания след инцидента.

В утрешния ден, два родни екипажа ще стартират в третия кръг от сръбския рали шампионат – рали „Вальевски“. С номер 1 в стартовия списък са Даниел Попов и Ангел Башкехайов (Пежо 208 Рали4), а с трети номер е трикратната европейска шампионка при дамите Екатерина Стратиева с навигатор Георги Аврамов и автомобил Опел Корса Рали4.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!