26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:07, 4 август 20221min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. Почерпен с алкохол мъж предизвика пътен инцидент в района на АМ „Тракия“. За радост произшествието се размина без пострадали хора. След получаване на сигнал за случилото се на мястото пристигнал автопатрул на сектор „Пътна полиция“. Униформените установили, че 39-годишен водач от село Калугерово е бил зад волана на „Фолксваген“-а си с 1.32 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан в РУ-Пазарджик, а по случая се води бързо производство.

Пазарджик. Полицаи от участък „Изток“ в Пазарджик задържаха водач предложил им подкуп. Това станало снощи по време на рутинна проверка на един от обходните булеварди в областния град. Автопатрулът спрял микробус „Мерцедес“, управляван от 52-годишен пазарджиклия. В хода на проверката униформените установили, че возилото е без сключена задължителна застраховка „Гражданска отговорност“. Те предприели съставянето на акт на шофьора за установеното нарушение. Мъжът виждайки развоя на нещата подхвърлил банкнота с номинал от 20 лева на предната седалка на полицейския автомобил с надеждата, че ще му се размине. Вместо това обаче той бил задържан, а банкнотата иззета. Но неприятностите за водача продължили. Той бил тестван с дрегер и пробата му за употреба на наркотици се оказала положителна. Така в резултат на недобросъвестното си поведение мъжът се сдобил с две бързи производства и един акт по Кодекса за застраховането. Той е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа.

Пазарджик. Таксиметрова кола и микробус са се ударили челно на кръстовището на ул. Пловдивска и изхода от хипермаркет Кауфланд, съобщиха наши читатели. Няма пострадали хора, а причината за удара е неспазване на знак „Стоп“ от страна на водача на микробуса. Има щети по двете коли, а от виновният водач ще се търси наказателна отговорност, поясниха от полицията.

Ракитово. Мъж нанесъл телесна повреда на жена е задържан от ракитовски полицаи. Случката се разиграла вчера следобед в местността „Добриница“ край Ракитово. 63-годишна жена от родопския град видяла, че в имота и са навлезли животни от пасящото наблизо стадо и се хранят с насажденията и. Тя направила забележка на 63-годишния пастир и неин съгражданин. Той обаче реагирал много остро на думи и, в резултат на което с помощта на дървена тояга нанесъл удари по тялото на жената. Пострадалата е била настанена във велинградската болница с фрактура на дясната ръка и натъртвания. Побойникът е задържан в ареста от служители на полицейския участък в Ракитово, а по случая се води досъдебно производство.

Велинград. Тийнейджър е задържан с наркотици от служители на РУ-Велинград. Вчера сутринта на една от улиците в курорта служители на управлението проверили 17-годишен тийнейджър. В дрехата му било открито полиетиленово пликче със суха зелена листна маса. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателят и задържан. По случая е образувано бързо производство.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!