19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:37, 1 август 20221min

Криминална хроника

police..

Пазарджик. Трима скандалджии са задържани за хулиганство от служители на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. Малко след полунощ днес в участъка бил получен сигнал за силна музика идваща от адрес в квартала. На мястото пристигнал дежурен автопатрул, който установил, че се провежда тържество с музикално озвучаване на открито. Униформените предприели действия за спиране на музиката и поискали документи за самоличност на организатора на тържеството за съставяне на акт за установеното нарушение на общинската наредба за обществения ред. Тогава той с още двама негови сътрапезници започнали да ругаят, псуват и обиждат полицаите. Напрежението подкрепено с количеството употребен алкохол бързо ескалирало и скандалджиите дори опитали физическа саморазправа с автопатрула. Но на мястото били изпратени още дежурни екипи от РУ-Пазарджик и ситуацията бързо била овладяна. Белезниците щракнали на ръцете на трима мъже на възраст между 26 и 40 години. Те са задържани в ареста на полицейското управление за срок от 24 часа. Спрямо тях е образувано бързо производство за хулиганство.

Пазарджик. Петима шофьори на възраст между 18 и 55 години са управлявали автомобилите си под въздействие на алкохол , като показанията на дрегерите варират между 1.65 и 2.45 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. 47-годишен мъж от беловското село Мененкьово е управлявал лек автомобил с прекратена регистрация. Проверките продължават освен в общинските и областния център, така и в малките и отдалечени населени места.

Динката. Досъдебно производство е образувано спрямо мъж съхранявал дърва за огрев. В събота служители на полицейския участък в Лесичово засекли 37-годишен мъж от село Динката в момент на разтоварване на около пет кубически метра дърва за огрев. Полицаите установили, че дървесината е маркирана, но собственикът и не притежавал никакви документи за нейния произход. Дървата са оставени на отговорно пазене в склад на местното горско стопанство, а по случая се води досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!