29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Проект на законодателна и управленска програма на БСП влиза в НС

narodno sabranie

„БСП за България“ ще се опита да изпълни третия мандат за съставяне на ново правителство, обяви лидерът на Левицата Корнелия Нинова, след проведения Национален съвет на партията, съобщи репортер на БНР.

Окончателното решението за бъдещето на мандата обаче ще вземе Народното събрание тази седмица.

Парламентът да реши съдбата на третия мандат, връчен на БСП за съставяне на правителство – това одобри Националния съвет на партията, като предложението е на Корнелия Нинова.

„С очакване да бъде подкрепена от мнозинство, институционално и отговорно за тези закони, които трябва да се приемат в следващите месеци за стабилността на България. Ако програмата събере мнозинство от 121 човека поне, па следващия ден внасяме кандидат за премиер, той ще бъде Асен Василев. Ако програмата не събере мнозинство, връщаме мандата неизпълнен в петък“, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Социалистите ще внесат в Народното събрание управленска и законодателна програма до края на тази година. Става въпрос за програмата, изработена от БСП, „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Проектът на законодателна и управленска програма е предвиден и като първа точка в дневния ред на Народното събрание за четвъртък.

В дневния ред на парламента е и проектът за противодействие на корупцията.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!