19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:45, 11 юли 20221min

Георги Холянов : Ще бъда кмет на всички жители на община Ракитово

vot

Ракитово. „Ще бъда кмет на всички жители на община Ракитово“, заяви днес при встъпването си в длъжност новоизбраният кмет на общината Георги Холянов, след като положи клетва съгласно текстовете в ЗМСМА и получи удостоверение от председателя на Общинската избирателна комисия в Ракитово г-жа Стоянка Гинчева.

Снимка : Тодор Самунев- Фото студио „Вижън“

Той е новият кмет на родопската община, след като на частичните кметски избори получи подкрепата на 2516 избиратели. Георги Холянов благодари за огромната подкрепа на екипа си, на семейството си и на всички граждани и пое ангажимент да работи за благоденствието на трите населени места- Ракитово, Костандово и Дорково. ВрИД кметът на община Ракитово Цанко Молов връчи на г-н Холянов огърлицата от Националното сдружение на общините-символ на местното самоуправление и ключа на града и му пожела успех.

 

Председателят на Общински съвет Нина Димова поздрави новоизбрания кмет Георги Холянов и му пожела да работи ползотворно и отговорно да ръководи община Ракитово в интерес на гражданите. Г-жа Димова изказа думи на благодарност към кмета, човека и общественика г-н Костадин Холянов, който, за съжаление, вече не е между живите, за постигнатото през 7-те години на управление.

Снимка : Тодор Самунев- Фото студио „Вижън“

Тя благодари и на Временно изпълняващия длъжността „Кмет“ г-н Цанко Молов за съвместната им работа в дух на разбирателство, сътрудничество и взаимно доверие в интерес на гражданите на Ракитово, Костандово и Дорково. „Сигурен съм, че ще намирате общ език и разбирателство с общинските съветници“, обърна се в приветствието си към новия кмет и областният управител на Пазарджик Андрей Гечев.

Снимки : Тодор Самунев- Фото студио „Вижън“

„Тук живеят прекрасни и отговорни хора, затова трябва да работите с търпение-за благото на община Ракитово“, допълни областният управител. В заседателната зала на тържествената сесия за встъпване в длъжност на кмета Георги Холянов бяха дошли всички общински съветници и много граждани, които пожелаха здраве и успехи на новоизбрания кмет.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!