29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

29 юни – Ден на пътната безопасност

police..

За четвърта поредна година Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ ще отбележи деня, посветен на пътната безопасност.

С демонстрация ще бъде показан планът „С.П.А.С.И.“ и взаимодействието на различните служби по време на пътен инцидент. Партньори в акцията са още Столична община, ПБЗН, ЦСМП, „Пътна полиция“, „Охранителна полиция“ и БЧК.

Всички служби ще обединят сили и ще покажат на публиката симулация на катастрофа между две коли и обезопасяване на автомобил, премазан от дърво. Всяко едно действие на службите ще бъде надлежно разяснявано от експертите на Държана агенция „Безопасност на движението по пътищата“ и представители на останалите партньори в инициативата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!