25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:39, 27 юни 20221min

Училище „Св.Патриарх Евтимий“ се похвали пред свои гости с крепостта „Перистера“

sv patriarh evtimii gosti inovativni uchiishta

Пещера. В заключителния етап на мобилността по НП „Иновации в действие“, училище „Св.Патриарх Евтимий“  посрещна гостите  си от СУ „Христо Ботев“ град Карнобат – иновативно училище, ОУ „Христо Смирненски“ гр. Ямбол и СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Стрелча на най-уникалното място на град Пещера – крепост Перистера. „Там продължихме по пътя на родолюбието с възстановка на легендите за Перистера.

Минало и настояще се преплетоха в последвалата представителна изява с участието на талантливите деца на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“.“, споделиха от училищното ръководство. На гостите бе предоставена възможност да разгледат изложба от рисунки, фотографии и публикации на отличени ученици.

В концерта взеха участие Михаела Кръстева, Йоана Хамамджиева, Ирен Кафеджиева, Микаела Рамова, Теодора Ненкова, Елена Николова, Боряна Тодорова, Марина Керцадова, Мариана Цекова, Марина Сандрева, Мариян Кабаков, Боряна Бандева, Айше Хилми, Даниел Иванов и Георги Георгиев .


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!