19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:52, 23 юни 20221min

Криминална хроника

police...

Велинград. Жителка на града извършила кражба от магазин е установена от местни полицаи. Вчера по обед е получен сигнал от служителка в магазин за дрехи и козметика в курортния град. В обекта пристигнал автопатрул, който установил на място 24-годишна велинградчанка. Оказало се, че клиентката е откраднала няколко козметични артикула, които са иззети от органите на реда. По случая е образувана преписка.

Ракитово. Мъж е задържан за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие. Сигнал за случилото се бил подаден снощи в дежурната част на РУ-Велинград. Според първоначалните данни 37-годишен мъж от Ракитово отправял обиди и закани за физическа саморазправа към 41-годишна жена, с която живеел на семейни начала. Заплахите били насочени и към нейния 64-годишен баща. С тези си действия мъжът нарушил заповед за незабавна защита издадена от Районния съд във Велинград. Той е задържан за срок от 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

Пещера. На 19 юни в полицейското управление в Пещера бил получен сигнал от 47-годишен жител от града. Той съобщил, че неизвестни са откраднали микробус «Форд Транзит», който малко по-късно бил открит изоставен в крайпътна канавка в близост до пещерско предприятие. На мястото е извършен оглед, а с разследване на случая се заели служители на група «Криминална полиция». Не след дълго те установили, че автори на посегателството са 22-годишен мъж и негов 15-годишен съучастник и двамата от Пещера. По случая се води досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!