20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:01, 23 юни 20221min

Криминална хроника

policia

Велинград. Възрастен пешеходец е пострадал при пътен инцидент. Сигнал за случилото се бил подаден вчера сутринта в РУ-Велинград. На улица в ракитовското село Дорково 32-годишен мъж от брациговското село Исперихово предприел маневра на заден ход. Така той блъснал намиращият се зад возилото 74-годишен пешеходец от Пловдив. Пострадалият бил транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Велинград. Пробите за употреба на алкохол и наркотици на шофьора са отрицателни. На мястото е извършен оглед, води се досъдебно производство.

Велинград. Млад мъж извършил домова кражба е установен от служители на РУ-Велинград. Вчера в полицейското управление постъпил сигнал от 36-годишен жител на велинградското село Света Петка. Той съобщил, че неизвестен е откраднал от къщата му сумата от 8000 лева. Служители на управлението провели разследване и не след дълго влезли в дирите на апаша. Оказало се, че това е 21-годишен мъж от същото село. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, работата по случая продължава.

Панагюрище. . На улица в Панагюрище криминалисти от полицейското управление в средногорския град извършили проверка на 17-годишен тийнейджър. У него били открити малко над 8 грама синтетичен канабиноид. Младежът е задържан в ареста на полицейското управление в Панагюрище.

Батак. Служители на участъка в Батак засекли 15-годишен жител на родопския град. Оказало се, че момчето носи в себе си полиетиленово топче с марихуана. Младежът е задържан в ареста на полицейското управление в Пещера.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!