29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Платеният абонамент на Telegram вече е факт

telegram telefon

По-рано през месеца Telegram потвърди официално, че ще въведе платен абонамент, Telegram Premium, а сега той е факт. Потребителите, избрали тази опция, трябва да заплащат по 10.99 лв. месечно, а срещу това получават редица екстри.

В публикация на компанията се посочва, че е увеличен максималният размер на файловете, които могат да се качват до 4GB, спрямо 2GB в безплатния вариант. Освен това са увеличени скоростите на изтегляне.

Потребителите ще могат да се включват в до 1000 канала, създават 20 чат папки, съхраняват до 10 стикера и закачат до 10 чата. Освен това могат да бъдат добавени четири акаунта, вместо досегашните три. Избирайки план Premium, ще е възможно и подготвянето на по-обширно описание с линк.

Сред останалите добавки са достъп до библиотека от стикери, включваща и анимирани решения на цял екран, ексклузивни реакции чрез емоджита и анимирани профилни снимки. Освен това има опция за превръщане на гласови съобщения в текст и са премахнати спонсорираните съобщения в публичните канали.

Междувременно стана ясно, че Telegram вече има 700 милиона активни потребители, което е значително постижение. Въпреки наличието на платена опция, беше заявено и намерението да продължи развитието и на опциите за безплатната версия.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: Telegram


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!