28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:12, 9 юни 20221min

Криминална хроника

policia

Пазарджик. Установиха жена извършила на палеж. Сигнал за разразил се пожар бил подаден около 01:00 часа на 5 юни. По първоначални данни огънят обхванал склад за дървен материал, собственост на частна фирма от Пазарджик. Към мястото незабавно били насочени екипи на пожарната и местното полицейско управление. След като пожарът бил изгасен на местопроизшествието били извършен оглед. Унищожени били около 135 чувала с дървени изрезки, частично бил обгорял мотокар. По получените първоначални данни разследващите стигнали до извода, че най-вероятната причина за възникване на инцидента е умишлена човешка намеса. С разплитането на случая бил сформиран екип от служители на сектор „Криминална полиция“ при полицейското управление в областния град. Не след дълго те установили, че автор на палежа е 24-годишна пазарджиклийка. Жената е задържана в ареста за срок от 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура.

Драгиново. На улица във велинградското село Драгиново униформените спрели за проверка 36-годишен мотоциклетист. Освен, че мъжът без шофьорска книжка моторът му бил без регистрационна табела.

Юнаците.  24-годишен жител на пазарджишкото село Юнаците попаднал в полезрението на местните полицейски инспектори, докато препускал по улиците с мотопед. Младият мъж бил неправоспособен, а возилото му нерегистрирано.

Драгиново. Автопатрул при РУ-Септември извършил проверка на „БМВ“ с водач 46-годишен жител на велинградското село Драгиново. След тест с дрегер се оказало, че той е зад волана с 1.46 промила. Далеч по-почерпен се оказал 63-годишен жител на баташкото село Нова Махала. Той управлявал „Опел“-а си със „скромните“ 3.26 промила.

Ковачево. Криминалисти от РУ-Септември извършили проверка в къщата на 71-годишен мъж. Вътре органите на реда открили 1.25 килограма сух нарязан тютюн без бандерол По случая е образувана преписка.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!