29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Механджия е заподозрян, че е отровил 7 бездомни кучета в Цигов чарк

police...

Батак. Собственик на механа в курортното селище Цигов чарк край язовир „Батак“, чието име засега спестяваме заради разследването, е заподозрян, че е хвърлил отрова на 7 бездомни кучета и те са умрели.

Това разказа очевидец на „наказателната акция“ в родопския курорт.

Истина е, че безстопанствените кучета обикалят в района, където има заведения, за да търсят храна, но това ли трябва да е човешкото отношение към животните, пита свидетелят.

Той се е обадил на телефона за спешни повиквания 112 и е подал сигнал за масовото избиване на кучетата. Сигналът е препратен към полицията в Батак, която ще извърши проверка.

Най-вероятно ресторантьорът е искал да се отърве от кучетата, за да не гонят клиенти от заведението му и е решил да ги отрови.

Туристите са възмутени от жестокото причиняване на смърт на животните, чиито трупове лежат край пътя до частни вили и хотели в Цигов чарк.

 

 

 

 

 

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!