29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:06, 8 юни 20221min

Криминална хроника

policeman

Панагюрище. Мъж с неистинска шофьорска книжка е задържан от панагюрски полицаи. Вчера на улица в средногорския град автопатрул при местното полицейско управление спрял за проверка лек автомобил „Опел“. Водачът представил пред униформените българко свидетелство за управление на МПС. Малко по-късно след направените справки в масивите на пътна полиция се оказало, че документът е неистински. По случая е образувано досъдебно производство.

Панагюрище. Служители на РУ-Панагюрище извършили проверка в имота на 64-годишен панагюрец. В двора те установили, че мъжът съхранява 7 кубични метра иглолистна дървесина. Тя не била маркирана с контролна горска марка, а стопанинът не можал да представи никакви документи за произхода на дървата. Спрямо него е образувано досъдебно производство.

Ракитово. Солидно количество цигари без бандерол са открити в къща в Ракитово. Вчера полицаи от местния участък извършили проверка в имот, собственост на 47-годишна ракитовка. В къщата органите на реда открили 7600 къса цигари, всичките без бандерол. Акцизната стока е иззета, а спрямо притежателката и е образувано бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!