28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Внучка на цар Симеон и избраникът й си казаха „Да“

svatba

Малко повече от половин месец преди 85-ия си рожден ден Симеон Сакскобургготски получи възможно най-големия подарък за своя празник, направен му от неговата най-голяма внучка, а именно радостта да я види като омъжена жена, обвързала живота си с този на друг човек.

Вестта, че княгиня Мафалда официално е казала „Да“ на дългогодишния си партньор Марк Абуслейман, вричайки му се във вечна любов, първа предаде испанската преса, която преди часове писа, че сватбата им се е състояла в Палма де Майорка, откъдето всъщност е родом майката на булката Росарио Надал, омъжила се за баща ѝ на същото място.

Тамошните таблоиди пишат, че младоженците са предпочели да разменят своите клетви при закрити врати, държейки любопитството на медиите настрана от важното събитие.

Според редица публикации церемонията е била предшествана от голямо тържество, организирано в имението на принц Кирил, намиращо се във вътрешността на острова, на което са присъствали редица влиятелни гости, като в списъка с имената им се открояват тези на представители на различни кралски фамилии. Не се споменава обаче точната бройка на хората, пристигнали от близо и далеч да станат свидетели на бракосъчетанието.

Мафалда, която преди време се премести в Мадрид от родния си Лондон, е първата от общо единадесетте внуци на бившия министър-председател на България, която мина под венчило.

Избраникът ѝ е британски финансист от ливански произход, с когото има осемгодишна връзка. Двамата се срещнаха в британската столица, след което заминаха за Бостън, където продължиха университетското си обучение. Младата дама, която се изявява като певица, е записана в престижния музикален колеж Бъркли, докато половинката ѝ учи компютърно инженерство в Харвард.

Преди няколко месеца Мафалда издаде „Decir Adios“ – първия си сингъл на испански, неин майчин език.

След като пребивава за известен период в Обединеното кралство, тя се върна в Испания, където баща ѝ живее с настоящата си партньорка – британската бизнесдама Катрин Бътлър, от няколко години насам, писа Dir.

 

 

 

 

 

Източник : / https://telegraph.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!