05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:33, 25 май 20221min

ЦСКА загуби още една купа

futbol

Септември София спечели купата на Българския футболен съюз при юношите до 16 години с драматична победа 4:3 след изпълнение на дузпи срещу ЦСКА. В редовното време на стадион „Локомотив“ в София двата отбора направиха равенство 0:0.

В герой се превърна вратарят Александър Андреев, спасил ударите от бялата точка на Илиян Димитров и Димитър Петров от „червените“.

Между двата пропуска Даниел Матеров беше точен в полза на шампионите.

Началото на срещата беше равностойно. В 21-а минута се стигна до разбъркване в наказателното поле на Септември при което, най-съобразителен се оказа Илиян Димитров, който засече свалена с глава топка от Кожухаров, но стражът на Септември се справи и сигурно улови кълбото.

Второто полувреме започна с надмощие на „червените“ и в 55-ата минута Христослав Ячев проби отдясно, нахлу в наказателното поле и стреля остро, но вратарят отново изби.

До края на редовното време мачът беше равностоен и оспорван, като и двата тима се опитваха да създават напрежение пред вратите, но чистите голови положения липсваха.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!