27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Над 3000 слушатели на БНР участваха в избора на „Музикант на годината 2021“

muzikant na 2021 bnr

Новият носител на приза „Музикант на годината“ беше избран с гласуване в националната анкета на предаването за класическа музика „Алегро виваче“ на програма „Хоризонт“.

Тя се проведе за 31-ви път през месеците януари и февруари 2022 г. и отново даде шанс на слушателите на Българското национално радио да определят кой от българските музиканти ги е вдъхновил най-много с изявите си през изминалата година.

По традиция екипът пази в тайна до церемонията по награждаването имената на победителя в допитването, както и на неговите подгласници, които ще получат награди в категориите „Ансамбъл на годината“, „Музикален проект на годината“, „Юбилей“, „Активна творческа дейност“ и „Млад музикант на годината“.

Гостите ще научат и кой е носителят на специалната награда „Олга Камбурова“ в подкрепа на млад талант – тя ще бъде връчена за шести пореден път в памет на дългогодишната водеща на „Алегро виваче“.

Галаконцертът „Музикант на годината“ с участието на победителите ще се състои на 31 май 2022 г. от 19:00 часа в емблематичното Първо студио на БНР.

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!