19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Български пощи“ възобновяват парични преводи

poshta

„Български пощи“ съобщиха, че възобновяват приемането и изплащането на вътрешните парични преводи, както на обикновени, така и на експресни.

Експресните парични преводи могат да бъдат изплатени във всяка пощенска станция от приложения списък, а обикновените – само в пощенската станция, за която преводът е адресиран.

Изплащането на неизплатените паричните преводи, приети преди кибератаката от 16 април, ще започне на 6 юни.

Списък на пощенските станции, в които могат да се приемат и изплащат парични преводи е публикуван на сайта на дружеството –https://www.bgpost.bg/bg/150.

От „Български пощи“ съобщават още, че продължава работата по възстановяване на останалите електронни услуги, включително електронното изплащане на пенсиите.

Очаква се допълнителна информация за начина, по който хората ще получат пенсиите си за юни.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!