08 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха

Volleyball

Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският реализатор напуска България и ще продължи кариерата си в чужбина. Ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Хънтър пристигна в Хебър през 2018 година и се превърна в звезда на отбора. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа.

Канадецът беше главен герой в абсолютно всички успехи, които Хебър постигна през последните четири години както на национално, така и на европейско ниво.

След невероятния сезон и невероятните четири години в Пазарджик е време да си тръгна. Искам да благодаря на всички фенове в Пазарджик, на феновете от цялата страна, че ни подкрепяхте. Радостен съм, че този сезон успяхме да изиграем толкова страхотни мачове за вас. Пожелавам на клуба и на Пазарджик успех. Разбира се ще гледам. Благодаря ви много„, каза Гънтър на сбогуване с Хебър.

 

 

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!