28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов поздрави мюсюлманите по случай Рамазан Байрам

dzhamia

Днес започна мюсюлманският празник Рамазан Байрам. Настъпването му беше възвестено рано тази сутрин във всички джамии с голяма молитва.

За мюсюлманите Рамазан Байрам е ден на прошка и съпричастност. Освен за празнуване това е и време за равносметка, казват вярващите.

Йордан Младенов- кмет на Община Пещера

По повод мюсюлманския празник, кметът на община Пещера Йордан Младенов е публикувал във Фейсбук  поздрав до своите съграждани: 

Уважаеми приятели,
Мюсюлманите честват Рамазан Байрам. Религията се основава на човешки ценности, които ни правят щастливи. Изпитваме обич, човещина, чувства, имаме съвест. На този празник се събират близки и познати, а младите искат прошка от възрастните. Нека в този ден се радваме, нека си направим равносметка как да се променим за да бъдем истински и стойностни хора. Да проявим покаяние, сплотеност и мъдрост.
Пожелавам от сърце домовете ви да са пълни, сърцата да са отворени за добро. Нека заедно като жители на Пещера да продължим да вървим по общ път за добруването на нашите деца
Пожелавам ви радост, здраве и благосъстояние, мир и благополучие!
Честит Рамазан Байрам !
Може да бъде изображение с текстово съобщение

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!