18 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Носител на Купата на Кмета в ретро рали „Ромбус“ стана Иван Мутафчиев

rali rombus 22......

Пещера. В съботния следобед автомобили от цялата страна бяха на парк до Heat Complex. Съорганизатор на събитието, което е първоприемник на Международно рали за ретро и класически автомобили „Марица“ е Динко Кушев.

Снимка : peshteraprim

Както Кмета на Общината бе обещал миналата година, дефилето на ретро автомобили в Пещера стана традиция. 

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов- кмет на Община Пещера, зам-кмета Гълъбина Карамитрева и Галя Стоянова- секретар на Общината  бяха гости на връчването на наградите на участниците. „Благодаря на организаторите, че за поредна година доставиха настроение и събраха малки и големи почитатели на ретро автомобилите. Този парад ще стане една добра традиция и всяка година по това време ще бъдем тук.“, каза Младенов. Той пожела на участниците безаварийно шофиране и успех в популяризирането на идеята.

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов връчи Купа на Кмета на Иван Мутафчиев.

Снимка : peshteraprim

Съорганизатор на проявата беше Константин Стаматов от авто ретро „Филипопул“. Беше връчена специална купа за автомобил създаден най-далече във времето.- рогнис студебейкър, произведен през 1930 г. със соственик и водач оз полк. Дончо Нанов Дончев.

Снимка : peshteraprim
Динко Кушев бе подготвил три престижни награди, които по негово решение бяха връчени на собствениците на автомобили и участници в „РОМБУС“ 22
Снимка : peshteraprim
Националното ръководство на сдружението на Клубовете на Запасното войнство „За честта на пагона“, връчи отличие на Йордан Младенов, а за добра организация отличие получи Динко Кушев- собственик на  Heat Complex. Отличителните знаци връчи Цвятко Дончев- оз капитан първи ранг от ВМС на България.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!