29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нова дата на финала за Купата на България

American football field illuminated by stadium lights

Финалът за Купата на България между ЦСКА София и Левски ще се проведе на 15 май (неделя) от 17:00 часа на Националния стадион „Васил Левски“.

Спортно-техническата комисия потвърди първоначалната дата 11 май, но 24 часа по-късно решението бе променено, като организаторите обосноваха промяната с писмо от СДВР във връзка с очаквани протести на 11 май, което ще затрудни опазването на обществения ред.

Решението на Спортно-техническата комисия:

Предвид постъпило писмо от СДВР при МВР, с което ПФЛ се уведомява, че на 11.05.2022 година в София се очакват множество протести и затваряне на кръстовища, което би затруднило достъпа до стадиона и би възпрепятствало охраната и опазването на обществения ред при провеждане на срещата финал за Купа България, двубоят не следва да се проведе на тази дата.
Предвид форсмажорните обстоятелства по предложение на ПФЛ СТК при БФС реши да се направят промени в програмата:

Купа България финал

15.05 /неделя/
ЦСКА София – Левски           17.00.

Малко преди новото решение на СТК наставникът на Левски Станимир Стоилов разкри, че очаква подобен ход от страна на БФС и изтъкна, че „сините“ са съгласни двубоят с ЦСКА да се играе на 11 или 14 май, но категорично не желаят той да бъде на 15 май, което най-вероятно ще доведе до реакция от страна на клуба.

 

 

 

 

Източник / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!