04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Четирима българи ще играят на „Ролан Гарос“

tenis na kort

Общо четирима български тенисисти ще вземат участие във втория за годината турнир от Големия шлем „Ролан Гарос“, чийто квалификации започват в Париж на 16 май, а финалната среща при мъжете е на 5 юни.

В основната схема ще играе Григор Димитров, който ще бъде сред поставените. За него това ще бъде 12-о участие в Откритото първенство на Франция. Миналата година Димитров се отказа заради контузия в първия си мач срещу Маркос Гирон. Най-доброто класиране на Григор на „Ролан Гарос“ беше достигането до осминафиналите през 2020-а.

При девойките Денислава Глушкова също е в основната схема. 18-годишната софиянка стигна трети кръг на Откритото първенство на Австралия през януари.

От квалификациите в Париж ще започнат Димитър Кузманов и Виктория Томова – съответно при мъжете и жените.

 

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!