02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:43, 28 април 20221min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. Снощи автопатрул на полицейския участък извършил рутинна проверка 23-годишен мъж, живеещ в пазарджишкия квартал „Изток“. У него униформените открили саморъчно направена цигара съдържаща синтетичен канабиноид. Малко преди това същият екип спрял за проверка и лек автомобил „Ауди“ с водач 22-годишен пазарджиклия. Оказало се, че младият мъж е под въздействието на наркотици. И двамата са задържани за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Спрямо тях са образувани бързи производства.

Велинград. Група жители на велинградския квартал „Анезица“ се сбиха след шумна разправия пред сградата на полицейското управление в курорта. Само бързата намеса на униформените е предотвратила разрастването на скандала. Всичко се разиграло вчера, преди обед, пред сградата на РУ-Велинград. 36-годишен жител на велинградския квартал „Анезица“ бил заедно със съпругата си пред сградата. Те имали намерение да депозират жалба заради проблеми със своите съседи. Точно тогава покрай тях минала част от въпросните комшии и започнала разпра. Напрежението обаче бързо ескалирало и две от съседките нанесли побой на мъжа и жената. Полицейските служители реагирали незабавно и сбиването било преустановено. В ареста на управлението са задържани две жени на 45 и 29 години. Спрямо тях е образувано досъдебно производство за хулиганство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!